Goodnight.


Truth hurts, lies kills

hallå hallå! idag har varit en riktigt lugn och skön dag. inledde morgonen med en 90 min promenad med Charlotte. därefter har jag pluggat, gått mer promenader, städat och bara legat i soffan framför tvn. imorgon åker jag ju hem, åh längtar.

har även gjort upp kostprogram för mig och mamma. det blir lite supersize vs. superskinny.
hon får känna på att äta vad jag äter (eller typ en tredjedel) i mängd & jag får känna på vad hon äter (fast typ trippla) i mängd. Ska bli spännande. hon kommer känna sig som en köttbulle och jag som en spagetti. Men vi behöver det. ingen av oss har just nu en sund kost.



här har vi mamma till vänster och mig till höger.
På måndag börjar våra nya liv/vår nya månad.
Heja heja heja!


-

 

 


Hej lördag!

Idag satsar jag på att vara en söderböna! Otippat?

 


,

Trött kille efter bus hela kvällen!

 


-


someday, somehow.

Hemma igen i mitt älskade gävle. även om allt är fantastisk här så har jag börjat känna mer och mer senaste tiden att jag verkligen längtar hem till stockholm. isabelle flyttar ju hem om någon månad. så ja, jag är avundsjuk. skulle självklart aldrig hoppa av utbildningen, eftersom jag vet att detta är vad jag vill, men saknar ändå att få ha min familj och mina vänner i samma stad. och för att inte tala om hur mycket det tär att ha sin pojkvän på distans. i början tyckte jag att det fungerade riktigt bra eftersom varje helg vi sågs så var det kvalitetstid och man fick saknar varandra i veckorna. självklart är det så nu också, men jag vill ses mer än bara två och en halv dag i veckan. jaja, man kommer ingen vart på att klaga.


...


-

Bestämmer mig för att våren är påväg och skippar vinterjackan! Nu ska jag bege mig till Bromma Blocks för shopping!

 


Sometimes people play hard to get, just to see if the other person's feelings are real.

efter att telefonerna lagt av, inchecknings-sperrarna vägrat släppa in folk, dator systemet + betalningsmaskinerna strejkat, musikspelaren vägat spela musik, så tror jag att vi börjar komma på banan igen. musiken är dock fortfarande inte på hugget för samarbete.

själv har jag precis tränat. är helt slut. körde ett så jädrans effektivt pass. eftersom jag bara har en timmes lunch och på den ska hinna träna+äta+duscha så måste man köra effektivt. så Fabian (som är PT) gjorde upp ett intervall pass åt mig. sen blev det lite enbens knäböj för att få snygg stjärt!

Nu (eller ja om tre timmar då jag slutar..) är jag redo för en riktig mys kväll med Eypa och Mammi!


Allt som är värt något i livet är värt att kämpa för.

fy fan vilken morgon. inte direkt en smakstart om man säger så. kommer till jobbet, larmet går igång och jag ska larma av. vad händer? jo min kod fungerar inte. hej panik. ringer Aster typ trettio gånger. inget svar (?!). ringer sofia. inget svar. tiden går. jag får ännu mer panik. vad fan gör man? har inga fler nummer att ringa.

till min räddning hoppar Fabian (som jag jobbar med, men som egentligen inte börjar förrän 12) förbi och vinkar och tjoar. tack och lov. min räddare. dock måste han in till personalrummet för att hitta sin lapp med koden, och då sätter det ordentliga tjutet igång. hej tinitus.

när larmet tillslut är av så börjar jag små skakis att låsa upp alla 8 nöddörrar. Självklart har jag glömt låsa ytterdörren, så alla börjar traska in. när jag gått hela varvet tänds ändå inte lokalen upp för har tydligen missat än (!!) så får gå ett nytt varv. fy fan. sen får jag inte igång musiken heller. så fabbut räddar mig igen.

jaja. vi får väl se vart denna dag tar mig.

Långpromenad

Igår bestämde jag mig för att ta en långpromenad för att samla ny kraft till plugget. Vi gick förbi hästarna och Billan fick säga hej. Hihi sötisar!


the time to be happy is now, the place to be happy is here


Min solstråle

 


Hej mitt vinterland


















goodnight.


-

jag har världens finaste mamma. tack för att du finns.


LOVE

idag är det alla hjärtans dag. jag spenderar dagen med tvättstuga och plugg. hehehe kul. nej men spelar faktiskt inte så jättestor roll. jag tycker inte att alla hjärtans dag är så speciellt.  varför bara visa kärlek en dag på året? eftersom jag har en romantisk pojkvän uppskattar jag mer när jag får blommor för att han vill ge än att han den 14 februari måste ge. men hur som helst har vi iaf bestämt att på fredag göra lite extra myspys.

älskar min man och han älskar mig - det är det viktigaste av allt.
 

I love to be loved

Märks att det varit en lång dag när man letar efter nycklarna- ger upp och hittar dom i dörren.. Tur att jag bor i en snäll stad, där man knappt behöver låsa dörren!

Hur som, sömnen behövs! Natti natt!


Hey sexy!

Jag vet inte vad som är värst: strumporna som går till knäna, brallorna som sitter uppe vid armhålorna eller skorna som knappt får plats på pallen...

 

 


-


dance to remember, dance to forget

mäklardagen. helt galet.
























really.

idag har varit en lång dag. skola från 9-17 + långpromenader. men fick reda på att jag klarade min tenta i jöken, så är happy happy happy!

just nu sitter jag och kollar på "Sofias änglar". varför jag kollar är endast för att det inte finns något annat att se på. egentligen tycker jag att idén är väldigt bra (för de som inte vet går det ut på att renovera hus/lägenheter för personer som råkat ut för något hemskt). Denna gång handlar det om Per och Matilda som förlorat deras son Rickard (två år). Båda sitter och gråter när dom berättar hur Per råkat köra över Rickard. Per: "folk säger att det värsta som kan hända är att förlora sitt barn, men ingen vet hur det känns att känna skulden över sitt barns död". Det gör så ont i mig. kniven hugger rätt i mitt hjärta när jag ser hur ont det gör i honom.

och även hur snällt det nu är att renovera upp deras hus, men kom igen! Skulle en topp renoverad villa få dom att må bättre? jag säger inte att jag vet något bättre sätt att få dom att må bättre. men det gör så ont att se och jag tycker det är löjligt att Sofia agerar hjälte.

nej. inte okej helt enkelt. jag vill bara ge dom en kram.

Gårdagens outfit


Take a chance, make a change and break away

Retuschering kan vara det roligaste som finns!


-

Jag är segare än kola. Tröttare än katten Gustav. Latare än värsta masken. Hej måndag!


-

Jag har världens finaste pojkvän. Och världens bästa sovsällskap. Godnatt!

 


Worrying is dumb, it's like carrying an umbrella, waiting for it to rain!

jag orkar inte.

nu ska jag gå och lägga mig. jag känner mig helt tom. ingen ork. ingen lust. ingen mening. det här är inte likt mig. jag vill inte vara såhär. det är inte jag. men jag orkar bara inte. ingenting. allt känns bara skit. eller skit är fel ord, utan helt plötsligt kan jag inte se mening i det jag gör. jag sliter och sliter. men kommer jag någon vart? funderar på att bara stänga in mig. vill inte träffa någon. vill inte prata med någon. vill inte vara.

jag är tom. ska ringa min älskling nu. förhoppningsvis ger han mig kraft. godnatt.
 


My precious one

Min förra födelsedag fick jag spendera själv i gävle. Denna födelsedag har jag fått spendera med min älskade man och mina små grisar. Tänk hur sjukt det är, att igår kväll när jag satt och funderade, så visste jag att oavsett vad som hände denna dag, så skulle den bli bra - för jag skulle få vakna upp med min familj.

Och hur blev då denna dag? Jo precis som jag trott. Helt fantastisk.

Imorgon ska jag och mammsen på The Nike Blast. Träning. Träning. Träning. Och jag är såå taggad! Och mer skojigheter är att jag ska förbi min käre far också!

Så nu ska jag fylla den minimala plats som finns kvar i magen med mer choklad och sen sleepytime!

Puss från en 1 år äldre tjej än igår!




Idag är ingen vanlig dag för idag är Pikes födelsedag hurra hurra hurra




RSS 2.0