-

kan inte sova. tusen tankar snurrar i huvudet. jag behöver sova.


Goodnight

Nej nu ger jag upp. Tar med mig mina sömntutor och beger oss till John Blunds värld!


You’re out there, I’m still here.

fan jag spyr på den här skiten. förstår ingenting. jävla jävla fastighetsrätt. trodde för en kort sekund att jag fattade nått. men varför lura sig själv? det kommer gå åt helvete på fredag. det vet jag. tack och hej.

I'ts better to be absolutley ridiculous than absolutley boring.

jag har utan tvekan världens finaste pojkvän. när jag kom hem från pluggdagen hos mammi i söndags möttes jag av världens godaste proteinpulver! å inte bara det. självklart även massa tulpaner. han är så fin så.

btw. så hade jag och mattiass en diskussion i lördags om hur romantisk jag var. jag hävdade bestämt att jag var superromantisk, och han hävdade motsatsen. whaaat..!? jag? oromantisk? nej nej. efter mitt argument om att jag köpte blommor och hans svar att jo absolut, men jag har ju inte fått blommor det senaste året.. så insåg jag att satan vad tiden går fort. hahahaha. kanske inte kan leva på mina meriter för 1 ½ år sedan.. dags att rycka upp sig!

image description


image description

ps. jag hävdar dock fortfarande att jag är romantisk.. kanske inte bara lika mycket.

Fredagens


.


SNARK.


Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

idag har jag lång dag i skolan. det innebär massor av stress. för måste hinna hem på lunchen och gå ut med grabbsen. gå massa långpromenader eftersom dom har varit själva så är dom extremt under stimulerade. inte roligt. dessutom har jag samma helvetesdagar tis & ons.

önskar jag var en struts. då hade jag stuckit ner huvudet i sanden. go strutsisar!

-


Måndag. Nej tack.

Jag vill inte gå upp. Jag vill inte gå upp. Jag vill inte gå upp.

Har legat och snoozat i en timme nästan. Nu har jag iaf varit duktig och hämtat frukost så ligger med halv öppna ögon och försöker få i mig lite mat..


Home sweet home

Ligger hemma nu redo att sova. Bilresan upp gick bättre än förväntat! Dock var det kolsvart ute så det var lite läskigt men jag la gasen i botten och fokuserade på att ta rygg på fartdårarna, för då lös de upp vägen samt jag kom hem snabbare!!

Tog en dusch så fort jag kom innan för dörren och sen omedelbart till sängen! Min kropp är helt död. Ni vet känslan när det känns som om kroppen sjunker genom madrassen. Det är faktiskt ganska skönt att vara såhär utmattad. För då vet jag att nattsömnen kommer bli perfekt!

Som vanligt avslutar jag dagen med ett avsnitt av "på minuten". Sov gott!


.


Im waiting for it to happen, but it just doesn't

buhu nu är jag trött och har ont och vill gå hem. idag på eftermiddagen fick vi lite panik. Carina ringde nämligen mig och sa att hon råkat ut för en bil olycka och inte kunde köra bodypumpen 17.00. oh no! gissa hur dum man kände sig när man ringde runt till andra instruktörer "Hej! Vår ordinarie har råkat ut för en bilolycka och vi har kris här för vi har ingen instruktör.. ehh alltså hon lever så det är ingen fara.. men ehh vill du köra?"..

som tur var räddade min favorit Tepp oss! tack tack tack.

ingen död och ingen inställd klass. hurra!

your secret's safe with me.


So tell me, what do you do when you realize all your dreams have come true?

.. och då var man tillbaka på jobbet igen. suck. paul är här och underhåller mig så det är ju najs.  fabian börjar om en timme så det är också rätt najs. annars är det hel-dött.

idag kommer bli en riktig mördar dag. jobbar ju 10 timmars pass (så den som vill komma förbi och säga hej är välkommen!!) och därefter blir det hem till mammut, äta middag och sen sätta sig i bilen till gävle. gud hur ska detta gå? ska ladda upp med energi drycker i bilen tror jag och sen bara hoppas på det bästa hehe. 

har en helvetes vecka i skolan också. ångest på det. och om mindre än två veckor är det tenta. hej ångest.


goodnight.

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true.
You know it's the greatest moment of your life
and you get to experience it with one person.
Who's standing next to you?


you only live once.


in fruit we trust.

juste. måste ju tipsa om denna godbit.
eller god dryck kanske man snarare skulle kallad det.
vi säljer ju den här på jobbet. och jag har blivit beroende.

det som är så himla fantastiskt är att den endast består av frukt.
dvs. inga tillsatser överhuvudtaget!

Perfekt mellanmål!

min favorit (den längst till vänster) innehåller:
1/4 pressad annanas (42,4%)
1 mosad banan (35,3%)
kokosmjölk (10%)
½ pressat äpple
krossad annanas (4,1%)
samt en skvätt citronjuice


-


why regret saying something, you actually mean.

står på jobbet och väntar ut tiden. satan i gatan vad tråkigt jag har. och ryggen värker - som vanligt. men tänk om mitt liv är så fantastikt att jag får ont i ryggen nu, istället för sen. för jag menar, hur många pensionärer klagar inte på ryggverk? och då kommer jag vara pigg som en lärka! Så kom igen ryggen - hit me!

hur som helst. fabian har hängt här på jobbet hela dagen (han var iofs tvungen eftersom han jobbar hehe). men han slutade vid tre så nu har jag ap tråkigt. en positiv överraskning var iaf att nermin kom förbi och skulle träna.

ikväll blir det lördagsmys hos mamma och alla hundar. känns som ett helt hunddagis. men jag klagar inte! innan jag åker hem ska jag dock till liljeholmen och lämna igen filmerna som mattias lånat.. snäll flickvän jag är. jag vet. tror faktiskt bara jag är snäll för att jag saknar honom (han är ju på cypern), för i vanliga fall hade han fått en utskällning för att han var klantig och glömde. jag vet jag är en bitch. men han älskar mig ändå hehehe..


curious.


Wednesday

Idag har jag och min älskling haft en riktig myskväll. Köpte hem massor av god italiensk mat och till efterrätt blev det vanliljglass med frukt och vitchoklad. Smarr!!

Imorgon förflyttar sig hela familjen till mammsis och spenderar kvällen/natten där! Tre hundar + tre vuxna. Spännande!


it wont go away.

sitter hemma hos mammi och är hundvakt åt wilmis. min lille goseråtta. ett stort knippe kärlek är vad hon är.

imorgon bär det av till gävle över dagen. så stört bortkastad tid, för att inte tala om pengar. gaah! 300:- bara för ett obligatoriskt seminarie. skjut mig.


Jag är kär

Idag har vi fått nytt tillskott till familjen. Hon är det sötaste jag någonsin sätt! Och hon kommer få världens bästa liv med världens bästa mamma!


Tänk först - handla sen

Impuls-Fanny har gått och blivit ginger... Hehehe nej, det var inte riktigt planen.. Men min man får väl fixa det ikväll så jag blir snygg!


Bra dag.

Är på gymmet nu och har pumpat lite muskler. Vill ju försöka bli lite muskulös till sommaren. Tycker det är så snyggt!

För övrigt känner jag på mig att detta kommer bli en riktigt riktigt bra dag!

Puss på er!


Hos veterinären med snuttis

Dags att kolla nos och öron!


Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val, har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

Man måste våga ta en risk för att någonsin kunna vinna.


,


Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm. Jag kan tänka tills det knappt finns något kvar, jag har känslor utan uppehåll.

Kom precis in efter en löprunda. Sprang mig vanliga 4,7 km runda. Eller sprang och sprang är en överdrift. Varierar mellan lunkar och går. Men jag är ändå nöjd och sen mår man ju alltid så fantastiskt efteråt. Äter ju också nyttigt nu, så känner mig så bra. Bra kost och bra träning är den bästa kombinationen. Man klarar sig inte bara på den ena - så enkelt är det.

Längtar väldigt mycket hem också. Tror jag har lite pojkväns abstinens.


Bitterfitta!


,


Vem är måtta? Och varför skulle jag vilja dricka med honom?


Kom vår!

Idag tog jag bilen hem till Gävle. Kändes helt sjukt att lilla jag satt och körde på motorvägen. Lite små läskigt var det - men i det stora hela gick det väldigt bra!

Åh juste, imorgon börjar ju jag och mamma med vår "diet". Så har storhandlat och nu är kylen proppfull med nyttig mat! Ikväll var jag tvungen att äta ngt riktigt gott, så blev ruccola med chèvre, rödbetor och honung, och sen väntar lite lindt choklad på mig..


Gröna stugan

Begav oss till Lötsjön och Råstasjön. Självklart blev det en fikapaus!


Fredagsmys

Denna fredagskväll spenderas med fruktsallad (melon, kiwi, nektarin, banan, jordgubbar och vindruvor), kokosflingor samt vaniljglass. Vi har även varit och hyrt massa filmer så ikväll blir det uppesittarkväll.

Juste, fick även massa fina tulpaner av min prins idag. Så söt!


There is no place like home.

Var ju bara tvungen att ta mig en runda förbi mitt kära gamla hem. Så mycket minnen. Saknar verkligen hemma.


Tandläkar-time

Snart är det min tur.. :) hänger här sålänge!


-

God morgon allesammans! Jag har precis begett mig från gymmet och är nu påväg till min älskade tandläkare!

På gymmet körde jag löpband 5 km på 25 min, är nöjd med tanke på att jag inte sprungit på löpband på två månader.. Lyckoruset när jag sprang var helt stört. Jag drömde mig bort till min löpning förr i tiden och känslan av att få se mig i spegeln när svetten bara rinner är en riktig höjdare (så länge man inte träffar någon man känner...). I öronen dunkade musiken på högst volym! Åh underbart!

Efter körde jag lite armar och axlar, måste ju börja bygga lite!

Så, hela jag var som en enda lyckoboll och hade förberett en kall proteindrink som jag skulle avnjuta i bastun. MEN, då sitter en av dessa jävla "hej jag är stolt över den jag är" kvinnorna och kör någon form av yoga/stretch. NEJ, du behöver inte stretcha dina baksida lår eller insida lår när jag sitter där inne, och NEJ jag vill inte titta in och säga hej till dina äggstockar - SÅ KNIP! Sära på benen kan du göra någon annanstans.

Smaklig jävla måltid.


Ge mig Stockholm.

Står och väntar på tåget. Verkar som om det blir 30 min sent. Hur underhåller man sig på en tågstation?

Nej. Jag vill hem. Nu tack!


It's still me I never changed.

jag beundrar verkligen människans förmåga att hitta saker att klaga på. men tänk om alla skulle lägga den energin på bra saker istället. tänk vilket fantastiskt samhälle vi skulle ha då. hur bra alla skulle må.

senast denna tanke slog mig var för några dagar sedan då det på aftonbladet stod en artikel om hur hemskt/elakt vårat rättsystem var eftersom vi inte släppte ut livstidsdömda fångar (efter det blivit undersökta och slutsatsen var att vi inte ansåg att det var tillräckligt friska för att få komma ut). Är detta verkligen något vi vill klaga på? Vill vi ha ut mördare som inte anses friska? Klagar vi inte alltid på hur korta straff brottslingar får? Dubbelmoral, hej hej!

Så det jag vill få sagt är att man kommer alltid kunna hitta saker att klaga på. men vänder man på det, så är det faktiskt ändå helt okej. varje baksida har en framsida. och hittar vi framsidan - så kommer vi alla må så mycket bättre!


Hjärta.

Trodde aldrig att mannen i mitt liv skulle ha en så dålig andedräkt eller att jag skulle tillåta att han fick prutta när han kände för det. Trodde heller aldrig att jag skulle kunna stå ut med en man som var så otroligt envis och som ibland fullständigt skiter i vad jag säger.

men han kommer alltid vara mannen i mitt liv. för det finns inget som gör mig så lycklig när han kommer och lägger sig bredvid mig på kudden på kvällarna. och sover sked med mig hela nätterna. eller som när han tröstar mig och kryper upp i min famn när jag är ledsen.



tyvärr tjejer. men bästa killen är upptagen.
och jag älskar honom så mycket så det gör ont.
men det bästa av allt, är att jag vet att han älskar mig lika mycket.
och jag vet att, han kommer aldrig lämna mig.



min fina.


RSS 2.0