life is short, stay awake for it.

ååååh, vilken mysig morgon jag hade imorse. Den började med att jag och M åkte till Hellasgården och körde backintervaller samt explosiv träning. Sen satte vi oss vid vattnet och åt en jättemysig frukost som vi hade köpt med oss. Frukt, yoghurt, baguette, olika skinkor, juice, kyckling, cream cheese. Ja som ni förstår så rullade vi därifrån.

När vi kom hem tog vi oss en powernap och sen var det dags att bege sig direkt till jobbet för min del. Så nu står jag här och tråkar. Kul. Förut älskade jag att komma hit till Hötorget. Vi hade blivit ett jättebra team och jag trivdes verkligen som fisken i vattnet. Men det var då. Hela teamet har bytts ut, och det är bara ett fåtal jag gillar. Dom som jobbar i receptionen nu är bara idioter (förutom jag då.. hehe). Sen har jag Johan också, han jobbar som träningsvägledare, men brukar hänga här i repan med mig. Han är ju bara världsbäst. Och sen finns ju självklart Sofia och Eva, men dom är säljare och hänger mest på deras kontor.

Ja det var nog faktiskt allt för mig. Tänkte kolla lite fotboll nu (bra sätt att fördriva tiden, känns även rätt bra att få betalt), står 1-1 mellan Sverige - Japan.

What matters to you does not matter to me.

gaaaaaah jag kokar av ilska!


the best thing about me is you.

nu ska jag hem och mysa med dessa pinglor.


 


"You can only be free when you got nothing to loose"




Hej jobb, hej hej!


Love isn't blind; it just only sees what matters..

För er som missat det så har jag sommalov. hurra för det! Även om jag egentligen tycker att sommarlovet är alldeles för långt, jag är ju redo nu för att få sätta igång igen. Men sånt får man inte säga högt. då är man nämligen nörd.

Just nu är jag på jobbet, i hopp om att kunna tjäna ihop lite stålars innan skolan börjar igen. Så mycket blir det tyvärr inte. Jag är riktigt trött. Gick upp tidigt för att hinna med bussen från landet. Har haft två riktiga kanonveckor.

Och innan det har jag varit i New York. Herre min skapare! Den staden sviker då aldrig.

Bilder från de senaste veckorna kommer så fort som möjligt :)


-


RSS 2.0