goodnight.

Har pluggat hela kvällen (förutom kvällpromenad och bigbrother då.. heheh)

men nu är det dags att runda av med lite Sex And The City. Bosco har redan krypit ner under täcket, men Billy tänkte stanna uppe och kolla lite med mig ett tag till :)


you and me. bye.

Idag var jag i djuraffären för att klippa Billys klor. Boscos är inga problem, men Billy är rent utav sagt ett helvete. Mattias har klippt klor på alla möjliga hundar, men ingen slår Billy.

Hur som helst, när jag kom in till djuraffären fick dom sätta på Billy munkorg, och sen brottade dom ner honom i ett bestämt grepp. Snutten bara låg och tjöt. Det gjorde så ont i mig. Som tur var så var hon som klippte klorna jättejätteduktig! (haha även om hennes kollega fick hjälpa till för att hålla i honom)

Men det som var väldigt intressant var att efter hon var klar, så berättade hon att det är inte för själva klo-klippningen han blir så arg över, utan det är att han behöver vara i underläge. Dvs. hon sa att om man inte vänjer bort det här beteendet kommer han bli fruktansvärd när han blir äldre. Det är ingen hund att leka med..

Så hon lärde mig greppet hur jag ska brotta ner honom (testade så fort jag kom hem och det gick jättebra!!) och sen ska Bosco få sätta sig bredvid så Billy förstår att han har lägst rang i familjen.

Hon lärde mig även hur jag rycker päls från honom, vilket är perfekt för då fäller han inte likamycket. Åh vilken klippa hon var!


duschade mina sötisar när jag kom hem



what do you feel when you look in the mirror, are you proud?



jag har precis byggt klart mitt bord
(som jag bla. fick av pappsen i present).

hur snyggt blev det inte - och hur bra är jag inte?


The best way out is always through.

Har så sjukt ont i kroppen idag. Igår körde nämligen jag och M 1.35 mil. Det gick allt annat än fort. Vi höll 7 minuters tempo heheh så vi höll på i drygt 1 och en halv timme. Sen körde vi styrketräning. Herregud!

Så fort vi kom innanför dörren somnade dessa i soffan. hahah sötisar!




Just nu.

Sitter just nu och väntar på att min föreläsning ska börja! Så då måste jag koncentrera mig :) Men tills dess, ett bra tips! För påvägen till skolan gick jag och lyssnade på "på minuter". Det ger verkligen en perfekt start på dagen! Jag sitter med ett stort leende på läpparna! Men nu kommer Mats, vi hörs!

Better to have loved and lost than never to have loved at all.

Kan tyvärr inte blogga långt idag, får snart kramp i fingrarna. Och kan heller inte blogga mycket imorgon är jag rädd för, för att då har jag nog träningsverk i fingrarna.

Jag har nämligen suttit hela dagen och skrivit över mina anteckningar från blocket till ett word dokument (och har kanske kommit en tiondel) och nu har jag vrål ont i fingrarna.

Förutom att plugga hela dagen har jag även varit på föreläsning tre timmar, men annars suttit i telefon med bästaste Isabelle. Har inte pratat på jättelänge så vi satt och tog igen allt vi missat mellan himmel och jord. Saknat min fina tjej.

Förövrigt, har ni sett programmet "Landskampen"? Om inte, gör det! För det är ritkigt riktigt kul. Och ikväll har ju "Lyxfällan" premiär, och efter det är det ju "Big Brother"..! Herregud får ha ett öga öppet samtidigt som jag pluggar lite. hihi

 


Isabelle och Benny.
Om inte alltförlänge får jag besök av dessa.


-


Be real this time, just be y.o.u.

Sitter och kollar på efterlyst nu. Var precis repotage om tjejer som drogar ner killarna och sedan rånar dom. hemskt. emelie tyckte det var skoj. wierd brud. förövrigt snackar vi på skype nu, jag tror hon har någon ålderskris eller någonting. hon gör revolt. mer kan jag inte säga.

Själv är jag supertrött. var nämligen vaken halva natten igår och tog igen mitt bigbrother tittande. sen har jag pluggat halva kvällen också, det är ju ett sömnpiller bara det.

Men ska kila ut med grabbarna i pausen och sen ska jag kämpa för att hålla ögonen öppna under bigbrother. Imorgonbitti är det skola som gäller!


God natt från oss!

onödigt vetande

En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.


Det finns över 500 namngivna fobier. En sällsynt är Anglofobi där man har en rädsla för England

Coca Cola zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi max

8 Miljoner personer spelar World Of Warcraft.

Om du går in i ett hus och sedan följer HÖGER vägg kommer du alltid ut


En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.


Cigarettmärket Lucky Strike var från början ett lotteri, där den lycklige vinnaren kunde finna en marijuanacigarett i paketet

Det är större chans att du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.

Om vi skrattar mellan 10 och 15 minuter om dagen motsvarar det en viktminskning på ett halvt till två kilo på ett år.

Så skratta tills ni dör!!


Terrible ideas, don't we just love those?

Var precia ute och sprang 60 min distans med grabbarna. gick inte superfort, men är väldigt nöjd ändå.

Nu ska jag gå och göra mig en smaskig smoothie.



Ps. försökte hitta en bild på någon med min drömkropp som jag kämpar mot. men hittade tyvärr ingen, för alla hade bara supertuttar som tog upp hela bilden. och det har inte min drömkropp. dessutom vet ju alla att träning inte direkt gör brösten större. tack och hej!

Are we getting wiser, or just older?

Har varit dålig på att blogga, men har verkligen inte haft tid/ork..

Förra helgen var iaf min älsklingsmamma och min älsklingssyster på besök! MEGA BRA HELG!

Var hemma i Stockholm hela förra veckan. Pappa hjälpte mig med en inlämningsuppgift i Externredovisningen som skulle in. Herregud vad vi kämpade! And of course we made it :) Var en jättemysig vecka. Helt underbart att få somna bredvid min älskling hela veckan. dock inte lika roligt att sätta sig på tåget tillbaka till Gävle på måndagskvällen..

Hur som helst, igår var jag fit for fight igen efter mitt sammanbrott på tåget. Var i plugget från nio-fyra. Och innan dess var jag och lämnade hundarna hos Angeliqa och sedan var jag och hämtade dom. Så var inte hemma förrän vid fem. Och från 18-22 skypade jag med Emelie, och kom vi fram till något vettigt? nej haha men det var väldigt trevligt!

Men här kommer iaf hela poängen med inlägget. Att när jag var påväg till Angeliqa så började det snöa massor. Men det blåste inte utan snön bara sjönk ner till marken. Allt var så himla fint. Och snöflingor, guuud vad vackra det är!! Jag gick verkligen bara och njöt.

.. tills jag kom på att jag skulle försöka fånga dom på tungan. Så sprang och hoppade fram och tillbaka på vägen med tungan i högsta hugg. det var hur svårt som helst - och hur roligt som helst.

Här kommer lite bilder från förra helgen!

Mamma försökte damsuga - Billy försökte äta upp damsugaren.


Vi var ute och åt på en jättefin restaurang!!


Vi drack goda drinkar!


Jag blev firad och blev tillängnad en vacker sång av vackra personer.


Fick en jättesnygg kjol av syster! (visar bild på kjolen sen)



Fick en platttång/hårtång av mamma, kolla hur fint mitt hår blev?!


världens bästa mammi <3


Emelie drack lite för många drinkar... eller? hihi

 


goodmorning.

Idag är en ny dag- med nya möjligheter, javisst!

Ska iväg på föreläsning nu. Makroekonomi. Har glömt att berätta att jag har fått en "vän" förresten. Hon heter Anna, är 91a, bor i Sandviken och läser ekonomi. Ni kanske undrar hur jag lärde känna henne? Och det är en väldigt kort historia. Vi bytte sal - det fanns för få platser (så någon var tvungen att sätta sig bredvid mig!) och när hon satte sig - attackerade jag henne. Perfekt!

Så korrigering, nu ska jag iväg och träffa min vän Anna och gå på föreläsning. ha ha ha..


goodnight.


A wise girl leaves before she is left.

Är så himla nöjd. idag har jag sprungit milen på löpbandet. sprang på 51.30, och det kändes jättebra :)

Har även hunnit plugga en del externredovisning idag. Känner att bitarna börjar falla på plats. Även om det bara är grunden nu, men det är viktigt att den sitter för sen blir det ju bara svårare och svårare. Tur att jag har pappsen som hjälper mig!

Är helt slut i kroppen och knoppen nu, så nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen, så - God Natt!


ps. idag har jag namnsdag! Hela familjen kom ihåg det, jag är riktigt riktigt imponerad! Tack och puss på er!

goodnight.

Nu ska jag krypa ner bredvid mina älsklingar. Sov sött!


<3

Fick världens bästa present, av världens bästa pojkvän!





Så nu har jag gjort mängder av goda smoothies, proteindrinkar och morotsjuice!


Give a little bit, give a little bit of your love to me.

Har tyvärr inte så himla mycket bilder från helgen. Tog kort med mobilen, men nu går det inte att överföra.. ajja.







Fredagsmys.

Bäst av allt på helgen var att pappa var på besök.

Så på söndagen blev det plugg och få allt förklarat.
På kvällen gick jag, pappa och Mattias ut och käka.
Papps hade även med sig massa bra presenter!
och bäst av allt, en stor påse godis!
Hur söt får man bli?!




-


can you hide away from the feelings that you don't want to feel?

helgen har varit helt perfekt. mer om den kommer i ett annat inlägg.
har ingen ork just nu. känner mig väldigt depp.


Tror jag ska gå iväg och träna lite.


Goodmorning.

Vaknade 07.00 idag av att Mattias ringde och sjöng för mig. den sötgrisen. Även mamma och pappa har ringt mig på morgonen :)

Efter M ringt bestämde jag mig för att sticka ut och jogga i 20 min. Så nu känner jag mig fräsch och pigg. Sitter just nu och äter en god frukost med fil, hallon och banan. Har även unnit mig lite oboy.
Måste skynda mig iväg på föreläsning nu!

Puss&Kram

Happy birthday to me!


goodnight.


If you think missing me is hard, you should try missing you!

Sitter och kämpar på med min externredovisning. Gaah det är så himla svårt! (fast fortfarande roligt, emelie sa att det bara var en tidsfråga.. hehe). Pappa har hjälp mig massor, tur att jag har honom! Jag kommer aldrig klara mig på egen hand..

O juste, viktigast av allt, ni glömmer väl inte bort att jag fyller år imorgon?! hihi. men känns lite tragiskt, jag kommer vara helt själv.

 


just nu.


Skype med Eypa.


i've got this thing for you that i can't hide

Känner mig lite tom på fantasi över vad jag ska skriva. Var på makroekonomi föreläsning idag igen. ingen rolig kurs än så länge. förstår ingenting - känner ingen.

Har annars mest varit ute och gått. Har haft en sån där dag där jag känner mig ensam, så det är ett bra sätt att fördriva tiden. Under en av promenaderna ringde jag och pratade med Sofia.

Jag: Berätta, har det hänt något spännande på jobbet?
Sofia: Nej... :/
Jag: Nähe. Men berätta, hur är det med Jimmy då? Jobbar han kvar?
Sofia: Fanny, du har varit borta i drygt en vecka, ge dig!

Det är helt sjukt. Känns som om jag varit här hur länge som helst. Men tur att man får sig en liten väckarklocka ibland!


Dagens humör: Inge vidare
Dagens träning: 20 min morgonjogg samt flera långpromenader
Dagens mat: Nachos



Här kommer en bild som egentligen inte hör till.
Inte mer än att jag och Sofia är på bilden. Så det får duga.
Godnatt!


RSS 2.0