skynda skynda!

Jobbade igår igen, men som en trevlig överaskning när jag skulle stänga kom en av våra medlemmar ner, så vi tog bilen in till stan och tog fika och en promenad :)

Nu ska jag skynda mig iväg till Max så ska han hjälpa mig att fixa massa pappren å sånt trist! Har lite bråttom för klockan sex ska jag möta upp tjejerna vid Vapiano och äta en god middag! Adios!


En oerdhörd längtan..

idag är det precis ett år sedan vår ängel lämnade oss. Men även om du inte finns kvar här på jorden, så finns du på ett ställe där allt är perfekt, där det inte finns någon sorg, ingen smärta och ingen cancer.

Nu har det gått precis ett år sedan och jag tänker på dig varje dag ska du veta. Trots att vi fick beskedet för tre år sedan, så trodde jag aldrig att det skulle inträffa. Jag visste hur allvarligt det var, jag visste hur små chanserna vara, men ändå valde jag att blunda, och det finns nog faktiskt inget som jag ångrar så mycket som det. Jag ångrar att jag inte tog chansen att berätta hur mycket du inspererat mig, hur mycket jag beundrade dig och hur mycket jag uppskattade vår tid tillsammans. Det gjorde ont att se hur du tappade ditt hår, men ännu ondare att se hur svag du blev i samband med alla behandlingar. Du var så nära att klara det, men ändå så långt ifrån.

..jag vill att hon kommer tillbaka, för jag saknar henne så!


Efterlängtad utgång

Denna kväll blev en riktigt lyckad kväll. Vi startade hemma hos Alex och sedan bar det av tills först Sogni och sedan White Room.







Wonderful day in the city.

I fredags var det kräftskiva med jobbet, riktigt lyckat! Jag, Paula, Fanny och Sara bestämde oss senare att dra vidare så då övergav vi dom andra och begav oss in mot stan. Eftersom jag skulle jobba lördag morgon försökte jag att inte komma i säng allt för sent så var hemma strax efter halv tre :)

Lördagen spenderades som sagt på jobbet med Charlie och båda var lite lagom slitna.. Skulle egentligen hem till Maria på kräftskiva på kvällen men kände att jag inte var super taggad så drog hem i stället och satte på en mysig film med Emelie :)

Idag, utvilad och glad åkte jag in och mötte upp Ullis i stan. Vi köpte med oss varsin sallad som vi åt vid vattnet vid gamla stan. Hur mysigt som helst! Kommer sakna den lilla solstrålen när hon åker till NY om en vecka. Usch fy och blä!

världsbäst

efterklok


-

Känner mig just nu helt tom. Men det känner man väl någon gång sådär? Hade iaf en sjukt lyckad helg på landet, men sen kommer man tillbaka till verkligheten. Skriver imorgon istället. Då blir det jobb och sen träning.

Obsession

Hur kunde jag ge upp det jag verkligen levde för? Men nu har jag bestämt mig. Jag ska bli bäst.


kärlek, kärlek, kärlek

Det skötte jag just snyggt.

Eller inte?

Är hemma nu, blir inte mycket sömn i natt. 09:00 imorgon bitti kommer Sara förbi, och sen beger vi oss ut till landet där de andra nissarna väntar. Kommer hem igen på söndag kväll!

Ny miljö, Nya tankar, Nya händelser.


I did it.

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

I have someone who always makes me smile.




ps. i love you

RSS 2.0