as the years pass by.

idag är sista dagen på 2011. detta år har verkligen varit ett bra år. och fort har det gått. men tiden går ju fort när man har roligt. så vad har jag åstakommit? det viktigaste som hänt i mitt liv detta år är att jag har för första gången i köpt en egen lägenhet och flyttat hemifrån. jag har även börjat plugga vilket innebär ett steg på vägen till att förverkliga min dröm om att bli fastighetsmäklare.

Detta har alltså varit ett år som började med en start på ett nytt liv och slutade med nyfunna vänner och en massa kärlek till de som fortfarande står kvar vid min sida. Därimellan mängder av fantastiska minnen.

så hur firar jag en dag som denna? självklart på jobbet.. men ingen fara. jobbar bara 10-14. sen blir det att träffa min älskade mammi och ikväll beger jag och mattias oss till daniel & malin.







-


All i want for christmas is you.

1 dag kvar till julafton & det är jobbjobbjobb som står på schemat! Ska försöka springa ut på lunchen och köpa min sista julklapp. framförhållning är min grej. sen har jag alla dessa förbaskade julrim. snark.  tror förövrigt också att jag börjar bli sjuk. buhu. vill inte vara sjuk imorgon..

Ikväll ska jag, Mamma och Mattias åka till Maria&Stefan och ha julmys. me like. igår hade jag och Mattias julfika efter jag slutat jobbet. så hiiimla mysigt hade vi det :) eftersom jag slutade 22.15 har det inte blivit så många timmars sömn för min del. 04.25 väntade taxin på mig.

goodnight.

my room reflects what the inside of my head feels like. messy. very messy.


take me back.

är så jävla less. dagen har varit perfekt. ville bara berätta för hela världen hur glad jag var. men det blev endast för familjen och sen har jag knipt. istället har jag tvättat, promenerat, packat och bara njutit av dagen. låter inte så kul, men har man en bra dag - är det mesta kul.

men inte fan fick man vara glad en hel dag. nej alltid är det nått jag säger eller gör som förstör. jag förstår inte. vad är det jag gör för fel? för jag orkar inte ha det såhär. mina krafter tar slut snart.

det här som var en så bra dag.

har iaf laddat ner Johan Glan ståupp film för att försöka få somna glad. och räcker inte det har jag solsidan redo. detta får inte bli en kväll att somna ledsen. nej, detta ska inte få bli en dag att få förstöra.


Gårdagen

Vilken kväll! Så himla lyckat! Började med julbord på Ego och därefter släppte vi loss på Soap Bar!

image description

 

 


För vi vet hur man festar


Hemresa

14.06 gick tåget från Gävle. Nu har vi kommit till Uppsala, så det är inte jättelång kvar! Billy har lekt med en mops valp på 16 veckor hela resan - så gissa hur lycklig han är?


i dare you, to love me.

fantastisk fantastisk dag. seminariet gick jättebra och ikväll är det julbord. är såå taggad! ikväll får jag träffa min älskling också. friday - i love you!


nothing in this world, worth having, comes easy..



idag är en bra dag. vaknade helt enkelt på rätt sida.
ska snart iväg och ta en lång promenad med grabbsen.
sen blir det plugg. imorgon är det ett viktigt seminarium.
huejdedamig!


mina fina.

 


You'll never know what tomorrow brings

Det blev kort kort och mörkt mörkt. Känns som om hon klippte av allt hår, men samtidigt är det skönt att bli av med allt trassel. Det var verkligen helt stört slitet. Men kanske inte riktigt vad jag tänkt mig när jag gick dit. Men är iaf nöjd, ser kanske lite mer ut som en frisyr nu och inte endast en risboll.. Och färgen får en 10 av mig själv - i love it!

Bilden är ful - jag vet. Men här får ni se hur jag ser ut iaf!


run bitch, run

Gutenmorgen!

igår kväll fick jag en jättebra idé. tänkte att jag idag skulle sticka ut och springa innan frukost (så jag inte behöver göra det i eftermiddagen och förstöra frillan, töntigt jag vet). hur som helst. imorse kl 07.00 när klockan ringde kändes det inte som en lika bra idé.. men men. bara att knya skorna och bege sig ut. dock är det heeeelt hopplöst att springa då det är glashalt nästan överallt. så blev väl 50-50 gång/jogg. men jag är nöjd iaf. gjorde mitt bästa.

nu sitter jag och äter en stor frukost framför nyhetsmorgon. en riktigt bra start på dagen. förresten, idag är det ju lucia också! så himla mysigt, i gävle har man ställt ut tända ljus i rondellen precis utanför. är kanske 200 ljus.. :)



trevlig lucia! puss puss

,


Take a little time to hold yourself, Take a little time to feel around, Before it's gone

Har suttit inne hela dagen, så jag bestämde mig för att sticka ut och springa lite. gud så bra man mår efteråt. har även ätit middag så nu är jag mätt och belåten :) tror resten av kvällen kommer att bestå av plugg. jag behöver det. imorgon förmiddag ska jag till frisören, åh jag har verkligen längtat! är så trött på mitt hår. det är så trist och livlöst. på eftermiddagen ska jag också iväg till veterinären med billy. han har fått sår under tassen som inte går över, så får se vad det är.



denna bild har jag redigerat färgerna på. men det är nått i denna stil jag tänkt i hårfärg. så får se vad jag kommer hem med i morgon. kanske aningen mörkare.. är fundersam på om man kanske skulle ha lite smått rött? för att få det lite varmare? aja, nog spekulerat, får se vad dom säger imorgon helt enkelt!
puss och kram
!


slutresultatet,

Blev som sagt inga större förändringar, men är ändå nöjd med min insats.
känner litegrann på byxorna att dom blivit större. men den största förändringen som skett,
är min nya insikt om hur man faktiskt ska äta.

Före:


Efter:


tips från coachen.

E kör ju på samma diet som jag gjorde. därför tänkte jag tipsa om vad man kan äta, som innehåller rätt mängd kalorier och samtidigt är super smarrigt. Självklart måste man räkna själv innan så att man tar rätt mängd av alltihopa.

Kycklingsallad med:
granatäpple, körsbärstomater, couscous,
kyckling, ruccola, kronärtskocka samt soltorkade tomater.


Fisksoppa med:
olika fisksortstärningar (finns att köpa färdigt i frysdisken), passerade tomater,
morätter, kräftskärtar (går självklart bra utan dessa), saffran, hummerfond, körsbärstomater


Knäckebröd med:
Kyckling, ruccola, soltorkade tomater & körsbärstomater.
Passar perfekt som lunch, enkelt, billigt & nyttigt.

 


du fick för stor del av mitt liv, kunde inte andas tillslut

godmorgon/goddag!

jag startade dagen med en löprunda och därefter en smaskig frukost framför "efter tio". anders bagge är min nya idol. han är så inspirerande och bara så himla bra. visste ni att han lider av panikångest? ibland får han panik bara av att stå i en kö till kassan på ica? idag när han blev intervjuad av Malou, hade han ringt in igår bara för att höra efter detaljer som t.ex. hur soffan såg ut som han skulle sitta i. förstår ni att samma man sitter i globen framför tusentals människor live + jag vet inte hur många männiksor bakom tv-rutan? allt handlar om att våga möta sina rädslor. kom ihåg det.

sitter iaf med makron nu så ska koncentrera mig på det. tänkte iaf dela med mig av några mys- låtar som jag förtillfället älskar.

Ane Brun - true colors


Regina Spektor- samson


Ellie Goulding - your song


Imogen Heap - Hide and seek

some people will stay in your heart, even if you are gone in theirs

för ovanlighetens skull har denna kväll bestått av plugg. börjar fatta lite nu iaf, men känns som om det är en lång väg kvar. orkar dock inte spekulera i om det kommer gå bra eller inte på tentan. det är på den nivån att det beror på vad som kommer på tentan. har jag tur så kommer det jag pluggat på på tentan, har jag otur - så kommer resten. tänkte iaf vara busig och skippa skolan imorgon och istället fokusera på makron. dags för slutspurt.

hur som helst. imorgon kommer min älskling hit. åh vad jag saknar honom (för att inte tala om hur mycket han saknar mig.. hehe). kommer tyvärr inte bli så mycket kvalitetstid imorgon, eftersom tentan är på fredag, men det gör ingenting. bara att få somna bredvid varandra är fantastiskt.

aja. nu ska jag fortsätta plugga. puss och godnatt!


Paus i plugget.

Så nu bäddar vi ner oss framför julkalendern!


hold me.


I tried to forgive but it's not enough, to make it all okey.

igår låg jag halva natten i badrummet och spydde upp middagen. kul. klockan 8.30 började skolan, så då var det bara att bita ihop.

just nu sitter jag och pluggar med två snarkande grisar bredvid mig. dom får mig att orka.
har även en stor godisskål bredvid mig. idag tog ju min diet slut. tyvärr var inte godiset så gott som jag mindes det... ajja. bra att veta det iaf.


all we need is love.

jag orkar inte. jag är så stressad att jag känner mig handlingsförlamad. alla mina beslut är kanske inte genomtänkta till 110 %. vill bara gräva ner huvudet och vakna upp när allt är över.



tänk vad enkelt livet skulle vara om man var en struts.

Shall we call this a lesson learned?

sitter och pluggar makroekonomi. omtenta på fredag. kul kul jättekul.

jag förstår inte när jag ska bli av med den där jädrans makroekonomin. detta är den enda kursen jag inte lyckas bli av med. trodde att denna omtenta skulle bli lätt - "äh man kommer ihåg". men så öppnade jag boken, och tänk så fel man kan ha. satan i gatan vad svårt. har glömt allt känns det som.. men men. bara att bita ihop.



skadeglädje är den enda sanna glädje, eller?

  Spårvagn, Göteborg

En kille ~25 pratar i telefon.
Killen: Ja, jag är på spårvagnen. Vi ses snart. Puss.
Nästan omedelbart efter att han har lagt på ringer telefonen igen.
... Killen: Hej gumman. Jag är på väg till Nicke. Vi ska se matchen och så, så jag är nog hemma rätt sent. Puss.
Killen går så småningom av spårvagnen, varpå en tjej ~25 tar upp sin mobil och ringer någon.
Tjejen: Hej. Jag tänkte bara säga att Anton inte ska till Nicke. Han gick nyss av vid Töpelsgatan, och ni kanske kan behöva ha ett snack i kväll.


Happy

Förra veckan var några som håller på att utbilda sig till frisörer och stylade oss på högskolan (de som ville). Idag ringde jag och bokade tid för klippning och färgning för endast 600:-! Så nästa tisdag så kommer jag få känna mig snygg igen!!!

Titta så fin jag blev efter stylingen!


Lördagsmys.

Sitter och myser med Mammi på Coffee Lounge. Unnade mig en varmchoklad med grädde. Hihih. Nu ska vi iväg och handla middag. Blir fisksoppa! Mums! All julbelysning är tänd på stan. Julstämningen är på topp!


-


If you want the rainbow you gotta put up with the rain.

jag klarade min marknadsföringstenta. ååååååååh jag är så lycklig!!!!!
detta kommer bli en fantastiskt bra kväll!


nothing happens without a reason

åh är mega glad. har nämligen finbesök av min älskade mor här i gävle. var uppe med tuppen och gick till skolan och hade seminarie. därefter stack jag och mammsis ut och sprang 4,7 km och sen körde vi styrka. puh!

I eftermiddag ska vi handla smaskig (självklart nyttig) mat. Det blir blir bulgur, kyckling, granatäpple, körsbärstomater, soltorkade tomater, ruccola & kronärtskocka. satan i gatan vad gott det kommer bli!


RSS 2.0