-


imorgon får jag träffa min älskling.. wiiie!


We're always on different pages.

sitter med min marknadsföring nu - tjuhu. är trött i kroppen, idag körde jag ett dunderpass. Först körde jag 8 km på löpbandet i 5 min tempo (= 40 min totalt för den icke matematiska) och sen hoppade jag direkt på 55 min bodybalance. Dom har kommit med en ny koreografi nu som passade mig perfekt!

Skulle även behöva hinna klart med hela min ledarskapssuppgift idag. Samt hinna städa och packa inför hemresa imorgon. Sen måste jag fundera över vad jag ska träna imorgon, eller kanske ska vila? Eller kanske en lååång prommis med hundarna. Ja det återstår att grubbla på.

Idag skulle Oskar, Matilda och Erik ner på O'lerays och drick öl och se på hockey. Hade så gärna velat vara med. Men men. så går det när man har plugg..


Things fall apart so that other things can fall together

Hej&hallå! håller just nu på att tvätta. eller snarare torktummla. Har kört 3 proppfulla maskiner. Varför väntar jag alltid tills det är akut? När det inte finns ett enda rena par strumpor eller trosor? Hur som helst. det är en väldigt skön känsla efteråt!

Som vanligt sitter jag också och pluggar. det är ganska kul. ska försöka hinna träna sen också. eller nej inte försöka, jag ska. I tisdags körde jag 4 km i 4.30 tempo och sen dans i en timme. det var riktigt segt i benen. Även idag blir det lite löpning, får se hur långt beroende på hur pigga benen är. Avslutar nog med lite bodybalance.


goodnight.


Tell me all your secrets, and I'll tell you mine.

Har varit ute på prommis med mina små grabbs i 1 timme & 20 min, puh. nu kommer de iaf sova gott (jag med).

Även idag har jag fått gjort mycket plugg, så är riktigt nöjd. Plus att jag fick veta att det finns webföreläsningar på min marknadsföring upplagda på nätet. Hur bra är inte det?! eftersom då kan jag pausa varje gång jag skriver anteckningar - så nu kan även jag hänga med! hurra för idag!


Stockholm halvmarathon.




If everything seems under control, you're just not going fast enough

idag har jag fått ganska mycket gjort. även om det är tusen gånger mer kvar, så måste jag vara nöjd. så ikväll tänker jag somna med ett leende på läpparna. godnatt och tack!

-


you say, life is hard. but compared to what?

Kom hem igår vid 00.10 och var uppe i morse runt 07.20. Skyndade mig ut med hundarna och sen till skolan för min föreläsning som började 09.00 (som jag åkte hem till gävle för). Efter 25 min gick jag, då ingen lärare hade kommit. well well. kändes lite smått irriterande, men sen smsar Erik mig och berättar att läraren kommit efter 30 min, och dom hade haft föreläsning. Det gör mig riktigt förbannan! det hade i princip inte varit några elever där, men varför ställer man inte in lektionen då? Eller var går gränsen för hur länge man ska stå och vänta??? Så ÄNNU värre. jag åkte hem för en föreläsning som jag missade. Kul.

Får se om denna dag blir bättre. jag hoppas det. har haft många depp dagar nu. det gillar jag inte. det är inte jag. ska nog pallra mig iväg till gymmet senare och köra lite dans aerobics. sen blir det såklart plugg.




jag saknar dig mindre och mindre


.

idag är en tung dag. var uppe till två i natt å pluggade, var ute vid fem imorse med en hund som var magsjuk, ute vid åtta igen, in igen - plugga, plugga och plugga lite mera. får mail om att jag inte klarat makrotentat, 3 poäng ifrån, på en 100 poängs tenta. Kul.

orkar inte det här. har marknadsföringstenta om drygt två veckor. har inte öppnat boken. boken är dessutom på engelska. och jag kan inte engelska. det kommer gå bra.

tack och hej. nu åker jag till stockholm för att samla kraft. ska dessutom få lyx hjälp av eypa. tur att nån av oss blev smart iaf!

-

jag har så mycket plugg så jag går under. förstår inte hur jag ska hinna med allt. jag mår illa.


WE FEEL IT, BEFORE WE SAY IT..



kärlek, kärlek och lite mer kärlek.


det är okej att känna.

Kära sextonåriga jag, det kommer inte bli bra.
läkarna kommer att säga: det kommer inte bli bra.
blunda inte. för det kommer inte bli bra.
visa vad du känner - så behöver du aldrig ångra dig.

Jag saknar dig min fina vän.


älskade nollning


lyssna och njut


Grattis..



.. i efterskott till världens bästa Papps!


RSS 2.0