Morgonpromenad

Godmorgon!

Nu kom precis jag, Billy och Bosco hem efter en lång promenad (över två timmar!!) i skogen. Vaknade när M gick upp vid sju imorse, så då bestämde vi oss för att bege oss ut! Sammanfattningen av morgonen är- Åh så vackert det är när hösten är påväg!






make it or break it.

Idag var jag uppe vid sju, följde Erika in till stan där utbildningen skulle vara och sen åkte jag hem igen. Var hemma runt nio och har haft hela dagen på mig att göra vad jag vill. Trots det har jag inte gjort någonting. Mitt enda uppdrag var att hinna handla inför helgen, men nej inte ens det har jag hunnit göra? Tur att man har en snäll pojk som kan göra det utan att bli arg :)

Om tjugo minuter ska jag hunnit duscha, göra mig i ordning och vara påväg till jobbet- oh vad jag älskar att vara en tidsoptimist!


förbjuden väg är ofta hårt sliten.

Gårdagen var riktigt mysig! Jag och Billy begav oss till Uppsala till Emelie och spenderade hela kvällen/natten där. Andy svängde även förbi och sa hej efter hans träning :)

Idag har jag varit och hämtat Mattias släkting Erika på centralen och sen varit och shoppat träningskläder. Den lille lyckogrisen har haft turen att komma in på en Bodypump-instruktörs utbildning över helgen. Gaaah jag vill också!

Nu ropar pappa! Dags att hjälpa han att tapetsera.. Hjälp, hur ska detta gå?!



i can look into your eyes, and see everything i need.


syskonkärlek


Storasyster


what i wanted? i wanted you to fight for me.

Vaknade upp imorse med en sjuk huvudvärk, as bra. Min första tanke var att jag skulle försöka sova hela dagen men så kom jag på att jag ska iväg och jobba på eftermiddagen.. Vilken start på dagen!


right.

"dont say we aren't right for each other, the way i see it, we aren't right for anyone else"..

RSS 2.0