%"!&

HELVETES JÄVLA SKIT. dom ringde från radiotjänsten, nu måste jag betala tv-licensen. jag försökte slingra mig ur - men det gick inte så bra. vad händer om man inte betalar?

Though relationships can get old, They have the tendency to grow cold, We have something like a miracle, Yeah, and I'll stay with you





We've been together for a while now
We're growing stronger everyday now
It feels so good and there's no doubt
I will stay with you as each morning brings sunrise
And the flowers bloom in springtime
On my love you can rely
And I'll stay with you

Oh I'll stay with you through the ups and the downs
Oh I'll stay with you when no one else is around
And when the dark clouds arrive
I will stay by your side
I know we'll be alright
I will stay with you


so just live

kom precis in efter en löprunda. när jag kommit fem min börja det bli mörkt och regna. me likes. något annat jag gillar är läkerol. det var länge sen jag åt så mycket läkerol som nu (om jag ens nånsin gjort det?). men det är riktigt smaskigt (allt är ju relativt, men får ju inte äta sötsaker, så är inte så kräsen längre..). det finns så många smaker att välja på. förut åt jag bara salmiak - men nu har jag vidgat mina vyer!

förresten, visste ni att det bara är två i världen som kan receptet till läkerol?! är ju inte helt otippat att dom bor i Gävle....


söndagens.

söndagen blev ganska bra - tillslut.

Mattias och David hämtade mig i liljeholmen, sen åkte vi hem och åt adventsfika (jag vet, har varit en syndarhelg). Lussebullar, pepparkakor, glögg & mandariner. självklart hade M också fixat allt julpynt så det var huuur mysigt som helst.

.. även älskade wilma och billy hade mysigt hela kvällen. hihi




lördagens.

















-


Söndag

Hemsk hemsk dag. Vill bara hem till man - somna, och vakna upp till en bra dag.

Trevlig jävla första advent.


your hand in mine

idag fyller världens bästa syster år.


People ask me why it's so hard to trust people & and I ask them why it is so hard to keep a promise?

Denna dag har gått väldigt fort, jobb, powernap, träning & shopping (för Mattias del, eller jag köpte en superfin tröja också).

Vi köpte med oss mat från delikatess avdelningen i centrum med jättegod kyckling och couscous med lite soltorkade tomater, kronärtskocka & rödlök. Gick inom ramarna för min diet och så gott så jag höll på att dö.. Det var heller inte dyrt. 70 :- för två personer. Jämför det med att köpa hem massor och stå i en timme och göra i ordning. Därför har vi bestämt oss för att börja köpa mer färdiglagad mat!

Nu är det idol som gäller - därefter Harry Potter (hemskt jag vet, men jag är en snäll flickvän). Imorgon blir det jobb!!!


Välkommen till världen

Igår kväll var jag och Mattias förbi Peter och Emma och hälsade på det nya tillskottet - Oliwia. Åh vilken sötnos hon var!

Självklart var lilla alwina där - lika söt som alltid.


Dagens sanning.

När folk säger att dom ska sluta med facebook så är det precis som när snorungar rymmer hemifrån - vi vet att du gör det för uppmärksamhet och vi vet att du kommer tillbaka!


And there goes your pride, crushed on the ground.

Nu lämnar jag Gävle för vecka och beger mig till storstan!


we have never only been friends.

har varit uppe i snart en timme nu, och är så himlans trött. måste börja packa inför hemresan idag. åh orkar inte. vill bara krypa ner i sängen och sova igen. somnade jättesent igår. buhu. kl åtta börjar mitt seminarie. så nu är det dags för frulle.


-

Never make someone a priority when all you are to them is an option.

It's hard to tell your mind to stop loving someone, when you're heart still

16 december ska vi (sats hötorget) ha julbord.
gissa om magen kurrade när jag fick se vad som skulle finnas på julbordet?
åh så jag längtar!!!


what about me.

åh är mega glad. har fått tid hos sveriges bästa naprapat imorgon! hurra för mig! dock har jag lite ångest, för att för tillfället har jag ju inte ens ont i ryggen? det kommer och går liksom. han sa att han skulle kolla imorgon var min smärtgräns låg (asså inte göra illa mig utan kolla hur allvarlig den var) hm.. detta kan bli jobbigt. men men. man tar ju chansen att gå dit om man får chansen! hihi

ps. min träning gick skit. orkar inte ens springa min vanliga löparrunda utan trehundrasextioelva gångpauser. tror min kropp börjar bli lite less på löpningen. är ju hemma i helgen iaf, så då får det bli lite löpband utan kisspauser (=utan hundar) och sen lite styrka. sen börjar jag även bli less på att inte se något resultat på att jag går ner i vikt. jag siter ju bannemig som en dåre med kesella och keso och tjofaderittan.

i can't believe this is happening..

fy satan blir så less. har varit upp med tuppen imorse eftersom jag är så stressad. för att bli mindre stressad har jag planerat hela dagen. men vad händer? jo jag hade min tvättid kl. 11.00, och då har någon rysk kärringjävel tagit alla tre maskiner!!!! jag kom ner och ba eh min tid börjar nu? självklart kunde hon inte svenska så jag tog med henne ut till tavlan och visade att min plupp satt på den 23:e 11-14. då sa hon ursäkta och pekade att hennes satt på 24:e och att hon trodde det var idag. men va fan kom igen. allvarligt? kollar man inte kalendern innan man går ner? det här rubbar ju min planerade dag. fan.


Godnatt.

... från oss!


Whatever tomorrow brings, i'll be there.

Helgen har varit fantastisk. började med att när jag kom hem på fredagen stack jag iväg till gymmet. sprang milen på 49.30. därefter begav vi oss till stocksund, till Tom. jag säger bara herregud vilken lägenhet. det snyggaste jag sätt! han bodde i ett torn hus, men tre våningar. så jävla läckert. och hur god tror ni inte maten var? det vattnas i munnen bara av tanken. vi åt marinerade kräftor och skagenröra till förrätt. till varmrätt serverades majskyckling, tryffelpotatismos samt en gudomlig sallad. efterrätten bestod av någon variant av olika chokladmousser. gudomligt gott!

på lördagmorgon åkte vi förbi affären och handlade en stor frukost och tog med till david. där träffade vi hans underbara lilla valp wilma. det sötaste jag har sett!



efter att ha myst hela förmiddagen med wilma så begav vi oss till gävle. här åkte vi till en crossfit tävling som hölls. riktigt spännande. blev lite sugen på att testa.. men mycket mycket träning kvar för att ens komma i närheten..

annars har helgen bestått av nyttig mat, träning och massa mys.

...


The time to be happy is now, the place to be happy is here.

Nu är det dags för min middag.
- 1/2 paprika
- 150 g räkor
- 70 g ris

Tack för mig!


Personlig assistent

Tur att en av oss tycker det är intressant iaf ;)


Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light

Löpningen gick riktigt bra faktiskt, så är väldigt nöjd. Nu år det dags för "lunch" så har precis knaprat i mig en knäckebrödsmacka med salami. Därefter väntar kyckling och ris...


It's a cold thing you never know all the ways I tried.

nu har jag stuttit och pluggat marknadsföring på förmiddagen. även om det känns bra, så stressar jag upp mig så väldans. pluggar jag på rätt saker? pluggar jag tillräckligt mycket? pluggar jag för ytligt på varje ämne?

jaja, kommer få svar på allt imorgon.. 9-14 är min tenta. så håll tummarna för mig då! Efter tentan åker jag hem till sthlm en snabbis. Jag och Mattias ska på middag hos Tom. gah så jag längtar! det jag längtar efter är såklart inte Tom, utan riktig mat. jag börjar dreggla bara utav tanken.

så ja hur går min diet idag? än så länge fortfarande bra. har precis klämt en tonfiskburk (i vatten) samt ett äpple. kanske inte riktigt en höjdare. men måste variera lite från keso och kesella.

nu hade jag tänkt sticka ut och köra min vanliga löprunda (som jag kör varje dag). den är 4,7 km, så det är väldigt lagom. därefter är det styrketräning som gäller. på fitness mässan fick man dvd skivor med styrketräning som tar 17 min, och det bästa av allt, det är styrketräning som man kan köra hemma - man behöver alltså inga redskap. ena dvd skivan tränar core och den andra hela kroppen. hur jäkla mega bra som helst!


jag och eypis.
bilden har inget med inlägget att göra. men jag tycker den är söt.

-

man måste ju avsluta kvällen med lite humor..



pick me, choose me, love me.

trots att jag på kvällen varit halvt självmordbenägen pga. mitt sockersug, så överlevde jag. har pluggat en del ikväll, så det känns bra. det känns faktiskt ganska okej (tror jag..) inför tentan på fredag. sen har man väl alltid oturen att fel frågor ställs. men men.


Nu ligger jag i sängen och tänkte lyssna på lite webföreläsningar. har precis smaskat i mig äpple och kesella (blandat med funlight appear, mums!) så kan inte få annat än ett bra avslut på kvällen :)

puss och godnatt från oss!


-

Har så stört galet sötsug just nu. Skjut mig!


-


jag håller mina löften, men tro inte att det är lätt.

idag har varit en jobbig dag. eller egentligen inte. undrar om det kanske är min diet som får mig att känna mig lite depp? Har precis kommit hem från en löprunda iaf och kört lite styrka. så nu har jag laddat krafterna (iaf för ett litet tag framåt), så tror jag får ta och spendera dom på studierna. kul.

helgen var iaf bra mycket bättre! På lördagen var det fitness mässan i älvsjö med mattias, mamma och maria. mycket träning och mycket skoj. kvällen var den bästa på länge. då var jag och mamma och såg på David Batra. jag säger bara herregud vilken man! Han är den roligaste som någonsin funnits.

Söndagen spenderades en snabbis hos pappa på fars dag och sen begav jag mig till mamma för att plugga lite. mysigt att hinna träffa pappsen, var länge sen sedan sist! Efter plugget hos mammsen åkte jag och tränade gym 45 min och sedan BodyBalance 55 min. än så länge går både träning och kost bra (även om jag åt en bar i lördags. fy. men var tvungen, tränande ju så mycket). men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte dör av längtar efter vanlig mat.

och juste, igår var jag och körde spinning i globen 55 min. hujedamig!

du gör mig till världens lyckligaste.


så jävla bra


så ps. såga oss inte vid fotknälarna nästa gång,
för vi är jävligt bra.


you make me fall asleep smiling

Nu har precis finalen av robinsson gått. fan. Ola, min favorit, klarade sig till finalen, men snubblade på mållinjen. han blev alltså tvåa.

aja. hur har min dag då varit? jo, min träning har gått bra idag. dock har maten gått sisodär, för jag har ett mål kvar, som jag bör äta vid 23.00, men funderar på att strunta i det, för vill sova. dumma dumma mig. ska skärpa mig imorgon!


Eggtimern är min räddning på morgonen. Har aldrig kunnat koka ägg förrän nu,
och nu blir dom perfekta!



äpple och keso. så sjukt att det är favoritmålet på dagen.



Lunchen. paprika, spenat, kyckling och ris. skoj? 


update

Goddagens! Är lite små seg för har precis vaknat upp ur dagens powernap. blev lite längre än tänkt vilket resulterar att det blivit mindre plugg än tänkt.. så får sitta ett tag nu på kvällen... :(

Idag är ju som sagt första dagen på min nya diet. Så vad har jag då ätit idag?

8:00 Frukost
Lättfil 3 dl, kellogs k 50 g och två äggvitor = 315 kcal

11:00 Mellanmål 1
Lätt kesella 140 g + 1 äpple = 130 kcal

14:00 Lunch
kyckling 150 g, kokt ris 70 g, knäckebröd med 2 skivor skinka samt gurka, paprika och sallad = 360 kcal

17:00 Mellanmål 2
Mini keso 140 g + 1 äpple = 130 kcal

20:00 Middag
Eftersom jag inte orkat handla kommer det att bli densamma som lunchen. Mums.

Nu ska jag plugga lite mer, och sen ska jag få in mitt träningspass innan middagen. Huejedamig!


kvällshumor.


dags för förändring.

Imorgon börjar jag mitt nya liv. eller nej. min nya månad. nu har jag registrerat mig på fitnessfighten och har ett kostprogram jag ska följa samt ett träningsprogram att göra. varje dag kommer kosten innehållan 1500 kcal och träningen är ca en timme lång. Det ska bli väldigt spännande att se mitt resultat. jag ska verkligen försöka att följa detta till punkt och pricka. undantaget får bil eypas födelsedagsmiddag.

Ska försöka uppdatera ganska mycket, så man hela tiden kan följa hur det går. samt ifall ni också kanske blir sugna på att haka på? får även se hur mitt mentala påverkas av detta. Kommer jag bli piggare? bittrare? gladare? detta återstår att se!

Här kommer iaf så mini bilder på hur jag ser ut idag.

     
ps. jag är inte sne. det är brallorna som sitter snett..

tänkvärt?

Om man för 4 år sedan köpte Ericssonaktier för 100 000kr är de idag värda kring 4600kr.
Köpte man istället Telecom, t ex Song Networks, för 100 000kr har man idag kvar 791kr.

Om man istället för 4 år sedan var klok och gick på bolaget och köpte starköl för 100 000kr, drack ur dem, hade trevligt och idag går och pantar tomflaskorna får man 6741kr.
Det är därför grabbarna på torget kallas för A-laget...


try and explain how it's so different when we kiss.

Nu är jag anmäld till Göteborgsvarvet 2012!

Och inte nog med det, är även anmäld till Midnattsloppet 2012!

Hej Hurtbulle!


RSS 2.0