-

Om du aldrig provat,
hur kan du då vara säker?


Karma's only a bitch if you are.

Står på jobbet och halvsover. blä är så trött. tror jag har sisådär 3 månaders sömn att ta igen. Hur som helst hade jag och mammsi en mysfika över min lunch. Det sken upp min dag :) ytterligare en grej som är tummen upp för, är att vi ställer tillbaka klockan en timme i natt. hurra för lite sovmorgon!


Tur att jag har världens bästa pojkvän

.. nu kan nog kvällen bli rätt bra trots allt!


Bitterfitta

Nu är jag riktigt jävla bitter. Vad är det folk inte förstår när man säger att man stänger nio?! Sista personen går kvart över. Exakt nio är allt klart och jag är redo att gå. Då hinner jag med bussen och är inte allt för sen. Men nej. Fy fan för mänskligheten.

bättre förr

hahahaha jag dör. jag googlade mitt namn och hittade ett gammalt inlägg från Klabbes blogg. kommer fortfarande ihåg det där! så himla roligt.

"Det var för ungefär 1,5-2 år sedan då jag gick i 2:an och Michail gick i 3:an. Händelsen utspelar sig på vår gymnasieskola Rudbecksskolan. I en korridor i vår skola finns det en tjejtoalett, alltså enbart en tjejtoalett och ingen vanlig allmän toalett för båda könen. Iaf så kom jag, Fanny Baeckström och Michail gående i korridoren var på kvinnan säger att hon behöver gå på toa och går då in på toan. Både jag och Michail vet att det tar ca 1h för en tjej att göra sig klar på toan så vi tänkte att vi skulle göra nåt kul. Så vi går spontant in på tjejtoan också. Väl därinne finns det 4 dörrar var på det finns en toalett bakom dem.

Jag och Michail tänker att vi ska skrämma livet ur Fanny när hon kommer ut genom sin toalett så vi gömmer oss inne på en annan toalett. Så vi stänger dörren till vår toalett och väntar på att få höra ljudet av öppning från Fannys toalettdörr. Sen kommer Michail på att han vill kissa och börjar knäppa upp gylfen, äckligt tänker jag men struntar i det.

Nu kommer vi till det roliga:P Helt plötsligt öppnas dörren till vår toalett, till min och Michails stora förvåning är det inte Fanny utan bara nån random brud som öppnar dörren. Det hon ser är alltså två killar inne på tjejtoaletten varav en har byxorna neddragna. Smart som jag är så säger jag orden "Oj, vi glömde visst låsa!" och drar igen dörren. Sen kommer jag på att det där nog har sett dumt ut samtidigt som man hör tjejen utanför börjar asgarva, då kommer vi också på att det här fan ser skitroligt ut (och kanske möjligtvis lite gay)."

-



There was a time
I thought, that you did everything right,
No lies, no wrong,
Boy I must have been out of my mind,
So when I think of the time that I almost loved you,
You showed your ass and I, I saw the real you!



Godmorgon

Har legat sked med min gris hela nattten, sen vaknar jag upp med han på magen. Kan inte få annat än en bra dag med denna start. Är så lycklig att vara hemma


I'd rather say less and mean more

Är sjuk. Det suger. Men som tur är så är jag inte lika sjuk som sist. Tummen upp för det! Trots att jag kände mig väldigt hängig drog jag iväg till Erik och förfestade, dock blev det bara redbull för min del. När alla andra drog vidare, så drog jag hem. PartyPrisse nr 1. Men jag fick faktiskt en stor eloge för att jag kom. Hurra för mig!
Ps. Nackdelen med att dricka redbull istället för alkohol är att jag anar att det kommer bli ganska mycket jobbigare att somna.. Å andra sidan - aningen lättare att vakna! Puss & Godnatt

-


You are good enough.

Jag förstår inte riktigt vad som gör att baskilusker älskar mig? Jag var ju nyss sjuk, men nu är de på besök igen. Känner hur halsen börjar svullna, kroppen känns sliten och huvudet känns just nu som en ballong. Frågan är hur jag mår när jag vaknar imorgon? Jag har faktiskt varit riktigt snäll, så snälla låt mig vakna frisk. Puss och godnatt!

The best with life, is life.

På kvällskvisten har jag bakat ciabatta i min ensamhet. Dom smakade självklart inte som mammas (vad hade man kunnat förvänta sig?), och formen kan man ifrågasätta, men smaken - en riktig fullpott!


kvällshumor.


Dagens Nalle Puh

"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre"

The lights will inspire you

Är påväg hem nu efter att ha mött upp hela gänget och kört cybertown. Sjukt kul var det! Några skulle vidare men jag valde att bege mig hem till mina grisar. Imorgon är det jobb som gäller och på kvällen ut till nacka för mysigheter!


Dagens Nalle Puh




Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben
för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har
vi bara ett hjärta?"

Puh tänker en liten stund och svarar:

"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan,
som vi själva måste hitta"


godmorgon.


keep on loving what is true.

fick precis tillbaka min teorireflektion 4 i ledarskap. fick mycket positiv feedback. precis vad jag behövde nu! vi har även i vårt grupparbete fått nästan stående ovationer över val av ämne. hehehe eller nej inte riktigt. men typ. Vi ska skriva om vad ledare använder för verktyg för hantering av stress. riktigt spännande faktiskt.


DAGENS ORD.

”En sjöman ber inte om medvind. Han lär sig segla!”

You’re out there, I’m still here…

Imorgon börjar min hemtenta. I övermorgon har jag vanlig tenta.
Jag är sjuk. mycket sjuk. mycket värdelöst.

Min magkänsla säger att tentan på fredag inte kommer gå så bra - varför vet jag inte.
men jag orkar faktiskt inte bry mig. kan ju inte göra annat än mitt bästa.

Nu hade jag velat vara hemma hos mamma så att hon hade kunnat ta hand om mig som bara en mamma kan. Jag hatar att bo själv och att vara sjuk. jag hatar att vara så här ynklig. ingen som kan ta hand om mig, ingen som lagar mat åt mig, ingen annan som går ut med hundarna men framförallt, ingen som tycker synd om mig.

Nej nu blir det lite mer plugg och lite mera tycka-synd-om-lilla-mig.



-

hahaha hur iskallt är inte detta?! Det är såå underbart!!


RSS 2.0