-


Some people will stay in your heart, even if you are gone in theirs

Ikväll har jag, Igor, Erik och Amanda varit och bowlat och käkat. Så underbart när man får skratta så man får ont i magen. Det som var mindre kul var att jag sög på bowlingen.. Hehe.. Aja...

Ska snart knoppa! Så hörs imorgon. Puss!


Fastighetsrätt, here i come!


Godnatt

Nu ska jag och mina fina killar krypa till sängs


Min boxningskille!


Keep your head up, keep your heart strong

Godmorgon! Eller kanske mer goddag. Igår var jag och Mattias hos mamma (Emelie var också där) och åt supergod mat! Som student är man inte direkt bortskämd med mat så det uppskattades verkligen!

På dagen igår tog vi det bara lugnt. Gick långpromenad i skogen och sen även förbi en snabbis på gymmet. Var i Globen. Åh vilka minnen som väcktes. Saknar alla fina gamla ansikten. Nu var det bara tråkiga (och säkert bittra) träningsfreak där. Suck.

Ställer in träningen idag, blir lite för stressigt. Tåget går 16.30, så hinner ta en powerwalk när jag kommer hem istället :)


Dagens


Life is short, stay awake for it

 

 

 

 

 

 


<3

 

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 2 år!

 

 

 


You bleed just to know you're alive

Var hos läkaren idag och kollade upp mina utslag i ansiktet som aldrig vill försvinna. Anledningen till dessa: stress. Fick iaf salva så jag kan behandla dom och bli snygg igen. Hurra!

Annars har jag hunnit träna. Så himla fantastisk känsla efter att ha kört kondition!! Efter träningen var jag och fikade med Mammi. Megamys!

Nu blir det tv mys och vänta hem min babe!


,


Sometimes you have to get lost to find yourself

Sitter hemma framför tvn. Helt slut. Denna dag har varit otroligt stressig. Just nu vill jag bara krypa under täcket och somna. Men ska försöka vara social ett litet tag till iaf. Måste försöka få bukt med mitt illamående. Verkar som symptom på stress. Well well. Lyckades äta två korvar med bröd till middag. Jag är bra.



-


Dare to tell that someone special how you feel.

Dags för lite brunch. Det blir lax, skinka, löjrom, crème fraîche, rödlök, rostat bröd, ägg, majonäs, kaffe, jordgubbs- och björnbärs smoothie, räkor.


Goodnight

Tre hundar. Chips. Bra film. Fin pojkvän.


Even the strongest love has it thorns

Dagen börjades med en kaffe på statoil och 4,2 km skogspromenad. Nu blir det en stor frukost och sen en runda på stan!


-

Inleder kvällen med fin besök av GW och italienska delikatesser


fredag

godmorgon godmorgon. sitter nu vid datan redo att försöka trycka in den sista innan tentan idag. vet egentligen inte hur mycket mer som går in, då ja insett att min hjärna inte är allt för stor, men lite extra repetition gör alltid susen!

ska ta en lång promenad sen också, för att rensa hjärnan men även för att grabbarna ska va trötta när jag lämnar dom! förresten, vi har -10 grader här idag. vad gick snett?

och juste, alla tankar går till pupp idag som oppererat hälsenan! har fått uppdatering att allt gått bra iaf! heja heja!


Goodnight

 

 


-


hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta..


live for the journey, not the destination

imorgon är det upp till bevis. blir nervös bara jag tänker på det. vill så himla gärna klara tentan. har kollat igenom lite gamla tentor nu, och det känns väl helt okej. absolut inte 100 %, men tycker iaf jag har hyfsad koll.. nu ska jag bege mig ut på min dagliga snabb-prommis med grabbarna och sedan blir det lagboken igen. har faktiskt börjat fastna lite för det där med juridik. det är riktigt riktigt intressant.

usch nej. nu pirrar det i magen. måste ut nu så jag kommer på andra tankar!


Oh what a feelin' everytime you come around

 

 


juldagen - middag






















juldagen - hundöarna












mitt fina sällskap.


Time to bed

Nu har jag och mina älsklingar varit ute på kvällsprommis och är redo för John Blund. Eller vi är inte riktigt redo än. Några sidor till i civilrätten.. Men snart så! Ligger iaf nedbäddade i sängen och myser :) puss sov sött!


tänk vad skönt, om någon annan visste precis hur man kände och visste precis vad man skulle göra. och tänk så skönt om man aldrig själv behövde fundera, utan någon annan hade svaret eller till och med så skönt- att det inte fanns någonting att hitta ett svar till.

det hjälper inte hur mycket jag tänker. hur ont det gör. hur bra jag mår. för jag kommer inte fram till något svar. jag känner att jag är i en återvändsgränd. allt jag vill är bara att allt ska bli bra. jag vet bara inte hur. men jag vill. mer än nått annat.


wish it, dream it, do it.

tar en paus i plugget och kör på ansiktsmask.
självklart går ja även all-in med matchande tröja!


Jul-middag




















när livet blåser är det viktigt att ha en stark grund.

har världens bild-bomb på gång. så de laddas upp lite till å från hela tiden. men vad gör man inte för sin syster. har ju inte så mycket tid att uppdatera eftersom jag pluggar så mycket. jag måste verkligen klara denna tenta. vill inte vill inte vill inte ha omtenta.

förresten så har jag fått stopp i avloppet i handfatet i köket. och då menar jag inte lite stopp (om det nu finns). utan mega stopp. fan. det här behövde inte jag. annars har det inte hänt ngt spännande i mitt liv. om stoppet nu räknades som spännande.. hehe.


Jul-lunch


















Dagens.


It's like a circle, it has no end!

ska bli bättre på att uppdatera. men har inget roligt att uppdatera om. tyvärr.

men när jag har ork och tid ska jag lägga upp lite bilder från jul. var ju hemma i älskade sthlm. hade ett fantastiskt lov. bestod till 90 % av jobb, men det gjorde ingenting, för när jag inte jobbade så passade jag på att umgås med min älskade familj och vänner och min fina pojke. då kan det inte bli annat en ett bra lov. och en extra bra sak på lovet var att jag hann träffa Yolanda som är hemma från USA. det var ett år sen sist - men kändes som igår. det tycker jag om.

idag har jag inte gjort någonting förutom att plugga. jag pluggar, pluggar och pluggar. och trots att jag bara pluggar, har jag lika mycket kvar. jag förstår inte ekvationen.

klockan ringer halv sju imorgon. då blir det skola och seminarie. bu. ska förhoppningsvis möta upp oliver och köpa hans böcker inför fastighetsrätten. herre min skapare. så här bra framförhållning har jag aldrig haft. men ska jag vara helt ärlig vet jag inte ens vilka böcker man ska ha, men två i klassen köpte dom böckerna - so i just go with the flow!


dagens.

"Jag tror att om vi bara lyssnar på oss själva så vet vi vad vi måste göra. Hur ont det än gör och hur svårt det än är så måste man lyssna. Vi måste leva vårt liv."

2012


I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream till the words dry out

står på jobbet nu. har stått här sen 13.00. min rygg värker. min mage kurrar. står och pluggar juridik. älskar att känna mig effektiv. annars har inget spännande hänt. samma gamla vanliga. eller jo. två saker har faktiskt hänt. en bra och en dålig. jag börjar med den mindre bra. och det är att M åker upp till norrland tors morgon vilket innebär att jag måste vara utan honom. den bra nyheten är att jag och Billan flyttar in hos mammis. ååh så mysigt. även eypis kommer vara hemma. tror jag. imorgon får jag gå till naprapaten igen. måste måste måste bli bra.

Måndag morgon

Sitter på min älskade klinik och ska snart få behandling för min rygg. Det här är det bästa som finns! Det här får mig att må bra.


-

Fantastisk kväll. Fantastiskt sällskap. Fantastisk mat. Fantastisk start på nya året.

Nu beger mig jag och min kärlek hemåt. Puss och godnatt!



RSS 2.0