Lördagshäng


-

Fredag, älskade fredag.

Sitter hemma hos Mammi och försöker plugga. Eller det går faktiskt ganska bra. Tycker det är roligt, och det brukar ju underlätta. Dock inte många dagar kvar till tentan.. aja..

Imorgon/inatt åker jag ju till Göteborg! Var ju rätt otaggad förut- men nu längtar jag faktiskt! Kommer bli HELT GALET!




,


.


Tuesday

Har ingenting att skriva. Mitt "inte vara sjuk" utvecklades till att bli jättesjuk. Suck. Tur att jag har en sån fin kille som tar hand om mig. Godnatt.


-

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there. - bob marley

Dear broker heart. Im sorry for being stupid again, but he said it was different this time.

Ohoj, nu var det sådär längesen jag skrev igen, förlåt mina barn ska bättra mig! (som om någon har klagat liksom). hur som helst är jag på jobbet nu. bara en timme kvar. woooow. igår fick jag cp utbrott på alla nötter som är kvar efter stängning. trots att jag säger till när den är 5 min kvar så vägrar folk att gå. bitterfitterfanny träder fram 10 min över sex och får nog. jag tycker att det är respektlöst. (det var ingen som missade.. hehe).

känner mig förövrigt lite småsjuk. det är sån konstig känsla. för har ont i halsen - utan att faktiskt ha ont. och är förkyld med uppblåst huvud utan att faktiskt vara förkyld. skumt. hoppas att det går över snart.. började ju äntligen komma igång med mig träning. och nu är jag tillbaka på ruta ett igen. suck.


.


Påsk hos papps!

 


Lördag.

Lite mat och lite trevligt sällskap. Blev inga fler bilder haha!

 


-


Och hon springer med fladdrande lockar , hon springer på taniga ben, och hon bönar och ber och hoppas och tror, att det inte ska vara för sent.

Kvällen spenderas hos Maria!


Good morning


Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring, so I go back to being me.

Har haft så himla mysig dag idag. Efter frukost åkte jag och Mattias till familjen Nordin för att "passa" Klara och Kajsa. Så tog med oss töserna till Nacka Forum för shopping och fika! Vilket jäkla köp centrum! Huuuuur mycket butiker som helst och typ inga människor = bra kombo!

Sedan åkte vi till Maria och Stefan för snabbfika. Avslutade dagen med 5 km jogg, god middag och bra film.


Och hur många hjärnceller?


familjekärlek.


det är inte lätt när det är svårt.

Har jättemycket jag vill skriva. samtidigt som jag inte har någonting alls att skriva. vill egentligen bara lägga mig ner och sova. men känner inte för att sova.

kan inte sätta ord på vad jag känner. eftersom jag känner allt på en och samma gång. har förstått att jag gör fel, men förstår inte vad jag för för fel. så less. så otroligt less. vill ju bara förklara vad jag känner. men det blir bara fel.


RSS 2.0