Even if you do everything perfectly, there is no guarantee.

Helgen har varit helt underbar!
Min älskling har varit här och gett mig krafter för en ny vecka. Vad skulle jag göra utan honom?

Fredag.


Fick fina blommor.

Sen blev det myskväll hemma med tacos.


Lördag.

Vi gick upp runt halv nio och tog oss en långpromenad med hundarna. Sen blev det en ordentlig frukost med fil&flingor, färskt bröd, proviva, ägg osv. Frukost är ju det viktigaste målet på dagen. Efter frukosten knallade vi ner till stan och spanade in shoppingcentret/staden, vilket gick gaaanska snabbt, hehe. Men vi hittade ett väldigt mysigt fik (som ska vara Gävles bästa ;)) och unnade oss lite blåbärspaj med vanligsås.

På kvällen gick vi ut och firade vår ettårsdag. Vi gick till en restaurang som ligger väldigt nära mig som heter "Kungshallen". Jag åt Black&White och mattias en schnitzel med mozzarella och parmaskinka fyllning. Maten var väldigt god och vi hade det hur mysigt som helst! När vi kom hem såg vi filmen "Wall Street 2" som vi hyrt, galet bra!!!











Söndag.

Blev en likadan start på dagen som gårdagens med en långpromenad och en bra frukost. Efter det bestämde vi oss för att skruva ihop de sista möblerna från ikea. Var en hatthylla och lådorna till Tv-bänken. Jag och Mattias tog varsin låda och tävlade om vem som kunde skruva ihop den först. ha ha mattias var verkligen kass. Och när han väl skruvat ihop hela. Så blev resultatet inte ritkigt rätt..

Dock fick jag spö när vi sedan skulle köra milen på löpbandet. Efter 4.8 var jag tvungen att bryta, mådde så fruktansvärt illa. Tror att det grundade sig i att jag kände mig pressad när vi var precis brevid varandra. Löjligt det där med prestationsångest. Ska försöka jobba på det!

Till middag lagade vi hemgjorda färsbiffar med rotfrukter i ugn. Sen självklart lite beasås till :) Som efterrätt slank det även ner lite tiramisu glass :)















Måndag.

Följde med till bussen imorse som gick 06.45 och knallade sedan hem och bäddade ner mig i soffan med lite varm oboy. Annars har jag mest pluggat hela tiden. Det är väldigt svårt, men väldigt roligt, så det är bra. Har även hunnit förbi gymmet och sprang dom sista 5.2 km som saknades från igår.

Till middag blev det grönsaksdipp. Så himla nyttigt och så himla gott!

 


As long as the wrong feels right it's like i'm in flight

Idag är det fredag = Mattias åker från stockholm nu! HURRA!

Övrigt vad som hänt idag är att jag anmält mig till Midnattsloppet! Förra året var det fullt när jag skulle anmäla mig, så var ute i god tid i år! Inte så likt mig va? he he!

.. iaf så anmälde jag mig i gruppen 1c, det är för dom som tänkt springa på 40-45 min. Kanske lite optimistiskt, men alla anmäler ju sig i för snabba snart grubber så det ska nog gå bra. Har inte bestämt vad jag ska ha för mål än, eftersom det är så lång tid kvar och svårt att avgöra hur allt kommer utveckla sig och vilken form jag kommer vara i. Men ska iaf försöka satsa på det här så det blir en bra tid! "Det är ingen tävling, man springer för skojs skull!" yeah right..

Jag har även ringt och täcknat ett abonnemang för bredband. Blev hos ComHem och kommer att kosta 199 kr första 6 månaderna och 329 kr 6-12 månader, så sen måste jag komma ihåg att säga upp det!! Men det här var deras bästa kampanj, och då får jag snabbaste bredbandet fri tid. Får även gratis med en raouter så jag kan koppla upp mig var som helst i lägenheten, perfekt :) (han försökte lura på mig massa tv abonnemang "du får bättre bild" (fullkomligt onödigt) och fast telefoni (vem har ens sånt nu förtiden?! men sånt idioti går jag inte på!!!). 

Ska försöka (måste) hinna med dessa grejer idag också:

1. Skicka in blanketter till CSN, adressändring, Gävle energi, bostadsbidrag osv. Allt är ifyllt och klart så bara att gå till brevlådan!
2. Beställa linser. 
3. Skriva en "behöver lista från Ikea" till pappa.

Sen självklart även plugga hihi

Nu kurrar magen, ska gå och ta mig en banan och två ost mackor. Mums!


something in your eyes, makes me want to lose myself



Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år

Jag älskar dig!


fake it 'til you make it.

Idag har varit en superbra dag! Är så himlans glad!

Vad som gjort denna dag så bra är framförallt att jag började på min andra kurs idag. Externredovisning (=affärsredovisning). Självklart körde jag på samma taktik som i tisdags, (att gå in först av alla och hoppas att någon annan skulle sätta sig brevid) men tyvärr lyckades den inte idag heller. Men det gjorde absolut ingenting! Jag satt mobbad på min plats och frågade frågor och hade det riktigt bra! Kursen verkar superskoj och läraren suverän! Han är riktigt smart, bra på att lära ut och riktigt roligt! Påminner mycket om pappa!

Så jag gick från lektion med ett stort leende på läpparna, känner mig som klassens nörd, men det är de värt!

När jag kom hem städade jag lite och sen begav jag mig till gymmet. Och vet ni vad jag gjorde där? Jag sprang 12 km i 5.27 min tempo. Känner mig i riktigt bra form nu. Hade kunnat fortsätta kände jag men löpbandet nollställdes och hade inte ork nog att starta om för att sedan räkna ihop resultaten. Nej jag är väldigt nöjd med vad jag presterat!

Nu har jag tänkt sätta mig och plugga lite, så vi får se om jag tycker kursen är lika rolig imorgon. hihi

Puss och kram



Dagens humör: Toppen!
Dagens träning: 12 km 5.27 tempo
Dagens mat: 1 proteindrink och 2 ägg (jag skäms)


-

Den här var gårdagens lunch.
Gaaaah det vattnas i munnen bara jag tittar på det!



Sånt här kan man verkligen unna sig med gott samvete om man tränar!


don't close the book, just turn the page.

Idag är det onsdag, vilket innebär att det inte är långt kvar tills M kommer. åh jag längtar så jag tror att jag ska smälla av.

Idag vaknade jag vid halv elva. Låter tragiskt, men hade hoppats på att få sova bort ännu större del av dagen. Men men. Gick ut en långpromenad med grabbarna och åt en god frukost. Annars har jag mest fixat och donat i lägenheten. Snart är alla kläder upphängda och invikta i garderoben. Har en del kartonger som ska upp på vinden, men det får Mattias ta i helgen! Sen har jag ju såklart massvis med skitgrejer kvar.. Var gör man av allt sånt?

Förövrigt skulle jag uppskatta tips på vad man kan göra när man känner sig ensam? Emelie komenterar att jag blivit träningsnarkoman, men faktum är att det är ett bra sätt för mig att få träffa människor, samt att jag får energi och kraft av att få träna och ta ut det allra sista. Om det inte vore för att folk skulle tycka jag var knäpp, skulle jag kunna tillbringa hela dagarna i gymmet. Men som sagt, kom gärna med tips på vad jag kan göra, för jag känner mig så ensam.

Nu ska gå och koka lite ägg så jag har nått i magen innan träningen!

Dagens humör: Idag har varit en bra dag.
Dagens träning: Tänkte köra spinning 55 min, samt core 30 min.
Dagens mat: Korvstråganoff



Just do it.

Nu har jag bestämt mig för att bli en aktiv bloggare. Det är av flera olika anledningar som jag bestämt mig för detta. men i grund och botten grundar de sig ur samma: jag har flyttat. Då är det viktigt för mig att mina nära och kära kan följa mig på deras håll och kanter, men till stor del är det även för min egen del.

Detta är ju som en sorts dagbok och självklart vill jag minnas det jag gör, men framförallt se min egen utveckling. För just nu är det väldigt väldigt ensamt, och ja, det kommer det nog vara om två år också, men förhoppningsvis kommer jag se annorlunda på situationen då.

Hade tänkt sätta igång bloggandet igår, men min dator (internet) är så otrooligt segt, så gårdagens summering får bli idag istället.

Måndag:
Igår hann jag med en hel del. Jag hann vinka av Mattias vid bussen (06.45), jag hann gå en lång promenad med B&B, jag hann handla, fixa i ordning i lägenheten och träna. Träningen gick väldigt bra. Hade satt upp som mål att springa 5 km på 25 min, och klarade det på 24.30. Den endorfin-kicken behövde jag! Efter träningen hann jag även gå förbi Willys (som ligger 5 min från mig, helt perfekt!) och köpte lite nödvändigheter för hemmet. Vid halv åtta ungefär var jag hemma och då satte jag igång med mina matlådor. Gjorde korvstråganoff (inte en blekaste aning hur man stavar?) för fem potioner. Så nu har jag mat färdig för hela veckan!!

Dagens humör: Upp&Ner. Hade mina svackor, men efter träningen kändes det bra!
Dagens träning: 5 km löpband, 24.30
Dagens mat: Korvstråganoff



Tisdag
:
Även idag var jag uppe tidigt. Vid halv åtta stack jag ut och joggade 20 min med B&B och sedan en powerwalk på 25 min. Så när klockan var kvart över åtta var förbränningen på topp och magen kurrade för fullt! Åt lite fil& flingor och en banan, följt av en varm dusch. Vilket start på dagen!

Halv tio gick jag hemifrån igen, med Gävle Högskola som slutdestination. Vägen dit hade jag och Mattias redan prov gått, men att sedan hitta rätt hus samt rätt lokal var inte det lättaste. Jag frågade mig fram och tillslut hittade jag salen. Så fort dom öppnade dörrarna knatade jag in, och satte mig i mitten själv. Tänkte att det var ett bra knep att visa att jag var själv, så att dom andra som var själva kunde komma och sätta sig brevid mig. Dock kände alla redan varandra, så min plan gick lite i kras. Det enda en tjej sa till mig var "Ursäkta kan du hoppa in ett steg?" well well. Jag har iaf tänkt satsa på samma taktik till torsdags förälsningen, då det är externredovisning som gäller. Kanske inte lika många som känner varandra där? Håller tummarna iaf..

Dagens humör: Hittils väldigt bra.
Dagens träning: Morgonjogg 20 min, morgonpowerwalk 25 min, och tänkte även svänga förbi SATS och köra lite löpband och sedan deras 45 min spinningpass.
Dagens mat: Korvstråganoff

 


your face, I just died a little.

Älskade fredag. Äntligen är du här igen.

Just nu står M i köket och lagar lasagne, mums! hoppas att han skyndar sig lite för jag håller på att dö av hunger.. heheh..

Snart ska vi se Greenberg, hyrde den igår så håller tummarna för att den är bra. Har även laddat ner lite nya filmer så vi ska försöka hinna se "Profeten". Ryktena säger att den ska vara sååå bra. annars är jag inte så mycket för actionfilmer.

 vs.

Vilken tror ni på?




-


-


who cares what doctor phil says

jag vet att jag är dålig på att blogga. men just nu har jag verkligen ingen inspiration. Det är inte mycket som går min väg. Eller jo, det är det säkert. men det känns inte så.

allt bråk ang. min mobiltelefon suger ut all energi ur mig. jag känner just nu den värsta känslan man kan känna. maktlös. jag vet att jag har rätt. jag har haft rätt hela tiden. men det spelar ingen roll. för jag kan inte göra någonting.

och sen så flyttar jag ju snart också. 21a januari får jag nycklarna. jag längtar så otroligt mycket. ska äntligen få börja uppfylla min dröm att bli mäklare. men jag gör det inte utan en klump i magen. jag vet att vi kommer klara det. jag vet att vi kommer ses varje helg. men det gör ont att inte ha dig där, jämt.


Cheers to a new year and another chance for us to get it right.









RSS 2.0